Χωρίς Άγχος

Χωρίς Άγχος

Ανοίξτε την πόρτα σας στην ανεξαρτησία και αναπνεύστε εύκολα με τη μέθοδο διδασκαλίας estudy που περιλαμβάνει όλα τα μαθήματα. Παρέχουμε ένα περιβάλλον που βοηθά τον μαθητή να μελετήσει τα μαθήματά του χωρίς αδικαιολόγητο άγχος. Θα βοηθήσουμε το παιδί σας να συμπληρώσει στην παραδοσιακή μέθοδο μελέτης, εκπαιδευτικά απλά στην χρήση τους εργαλεία που θα αναδείξουν τις ικανότητες του.

Η μέθοδος διδασκαλίας estudy επιτρέπει στους μαθητές να απολαμβάνουν τα μαθήματά τους, τους διδάσκει πώς να μελετούν αποτελεσματικά και κάνει τη μάθηση διασκεδαστική. Με το estudy, μαθαίνουν με τον ίδιο τρόπο, τόσο απλά σαν να μιλάνε την μητρική τους γλώσσα , επομένως αποκτούν ενεργή γνώση χωρίς άγχος ή πίεση.

Το πλήρες πρόγραμμα estudy δίνει σε κάθε παιδί το περιβάλλον για να κατανοήσει τα μαθήματά του με μεγαλύτερη ευκολία. Είναι πολύ πιθανό να έχετε βιώσει την απογοήτευση που μπορεί να βιώνει το παιδί σας προσπαθώντας να κατανοήσει ένα μάθημα. Το πρόγραμμα που έχει αναπτυχθεί από μια μεγάλη ομάδα από εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές κτλ.  χρησιμοποιεί λεπτές τακτικές μάθησης για να βοηθήσει το παιδί σας να μελετήσει ευκολότερα τα μαθήματά του.

“Οι βαθμοί μου βελτιώθηκαν στο μάθημα των μαθηματικών. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για την εργασία μου, επειδή το πρόγραμμα είναι εύκολο στη χρήση και μου εξοικονομεί χρόνο.”

Μαθητής Γ΄γυμνασίου.

Κλείστε τώρα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού με έναν εξειδικευμένο εκπαιδευτικό διάρκειας 35΄ λεπτών και θα αντιληφθείτε ότι αυτή η μέθοδος μελέτης θα είναι το σημείο εκκίνησης και για τα δικά σας παιδιά… μην το χάσετε!